Dag 02 - Mina föräldrar

Min pappa, Göran. Jobb-älskare från Hälsingland men nu överdrivet mycket Stockholmare. Väldigt rolig och bara seriös när det gäller prat om jobb. Supersmart och var världens plugghäst som mindre, vilket gjort att han kommit dit han är idag. Ibland vill jag bara be honom att dra åt helvete, men jag skulle aldrig göra det. Han bryr sig så mycket om mig och jag vet att han älskar mig. Och jag älskar honom, så det värker och inte finns ord.


Min mamma, Gabriella. Också från Hälsingland (min farmor & farfar och mormor & morfar bor ca. 10 min ifrån varandra, ganska komiskt). Glad 47-åring som tar livet lite som det kommer. Gillar färger och prydnads-saker, klär därför hela lägenheten med olika färgstarka saker från Indiska osv. Jag och min mamma är ganska olika, men ändå så lika och därför har vi inte alltid kommit överrens. Men jag och mamma har en väldigt speciell kontakt. Vi kan varandra utantill. Vi är bästa vänner och pratar om allt mellan himmel och jord. Jag älskar henne så det gör ont i hjärtat.

Säg ingenting, bara håll mig i handen

Idag stod jag och väntade på bussen i nästan 15 minuter, när jag kom till busstationen någon minut tidigare än den skulle gått. Såna saker gör en irriterad på morgonen. Jag gick på en tidigare datorkunskap och satt sedan kvar i matsalen med Erica, Sanna, Emma, Alexander, Fredrik och Tobias ett bra tag. Åkte till mammas jobb och tog en varm kopp choklad, pluggade i någon minut och klickade runt på datorn. Efter det åkte jag till mammas kompis och klippte mig, blev nöjd den här gången faktiskt! Träffade mamma på vägen hem, handlade med henne sen lagade jag middag och pratat med mamma och storebror.
Jag väljer att inte skriva om min första kärlek, det är Simon och ni vet säkert det mesta. Hoppar till nästa istället!

USA

Idag har storebror...


Tatuerat sig!! Det var en överraskning till mamma och jag har vetat det sedan lääänge, har varit svårt att inte säga något till mamma kan jag säga, haha!
Om 2 veckor ska han färg-lägga den, då ska jag antagligen följa med :D


Gilla läget

Om 2 minuter ska jag ner till bussen. Efter skolan ska jag klippa mig, jag vill göra något annorlunda men kommer aldrig våga göra något. Ikväll skriver jag om min Första kärlek. Goodbye!

Dag 01 - presentera mig själv

Jag heter Maria Wallner och är född 1994 på Danderyds sjukhus då vi bodde mitt inne i stan. När jag fyllt 1 flyttade vi därifrån in till Duvbo där jag och min storebror började dagis. När jag var 3 flyttade vi igen, till Rissne där jag bor nu med min mamma. Jag började hos dagmamma istället för på dagis då vilket passade mig utmärkt. När jag var ca 9 flyttade min pappa till Duvbo igen och för några år sedan träffade han Sofia, som flyttade tillsammans till ett ruttet hus i Spånga som vi nu byggt om uppifrån och ner.

Från 6:års till 5:an
gick jag i Skvadronsskolan som ligger utanför min dörr här i Rissne. Där jag stortrivdes och tyckte det var skitjobbigt att lämna. I 6:an började jag i Rissneskolan där jag inte riktigt kom överens med alla och började därför i DiStra till 7:e klass. Den skolan var väldigt annorlunda och ASDÅLIG. Men jag gillade klassen väldigt mycket, vi blev som en stor familj tillslut. Nu läser jag första året i Spånga Gymnasium inrikting Sam/Ekonomi-företag och jag stormtrivs!

På fritiden brukade jag spela innebandy men slutade för några år sedan för att pressen blev för hög. Nu saknar jag det men tror ändå jag gjorde rätt. Mina dagar går nu mest till att vara med mina vänner, pojken, familjen och chilla som den chillare jag är.

För att beskriva mig som person med några ord så skulle det nog vara... Glad, oseriös, konstig, otålig, omtänksam, känslig och jobbig. Allt detta gör mig till den personen jag är idag, vilket jag är stolt över.

Klart man hänger med

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min bästa vän
Dag 04 – Varför bloggar jag?

Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Det här åt jag idag
Dag 07 – Min dag
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tusen stjärnor som glimmar

Under några veckor har min blogg legat lite på sidan om. Jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. Det har ju även varit massor med saker hit & dit vilket gjort att jag behövt tänka på annat. Men nu är jag tillbaka och ska försöka fixa några inlägg per dag!


Idag har jag tittat på Ensam hemma, städat mitt rum och precis jul-pyntat överdrivet mycket. Men är det jul så ska det synas! Ska klä på mig lite finare kläder nu sen åker jag till Lidingö över en middag och lite TP. Efter det åker jag antingen till Simon eller han kommer hit. Det återstår att se.

Kärleken är stark. Kärleken är svår


Jag må vara dum i huvudet, men jesus vad jag är kär fortfarande.
Därför ger jag det en ny chans.

Barbra Streisand


Gustaf Wallner

En bild på mig som liten plutt har vi uppsatt i en stor ram över pianot hemma. En bild som nästan alla reagerar till. En bild som är tagen i en studio som dom senare ville ha som reklam-bild för deras foto-studio. En bild min storebror vill "kopiera" och tatuera in någonstans på sig själv.

När han sa att han ville det blev jag så himla glad. Att han bara vill göra något som symboliserar mig gör mig så galet jävla glad. Han blir märkt med något som är till mig för resten av sitt liv.
Min andra halva, min Bästa vän.


KUL

För första gången i mitt 16-åriga liv ser jag inte fram emot Julafton.
Jag hatar förändringar. Hatar.

DEEEEEEEEEELI

Simon sover kvar här. Dels för att jag ville det och dels för vädret, tror inte han skulle kommit hem så enkelt. Nu ska vi ner till RIIIIIIIISSNE-Deli (bror). vi hörs imorgon!

Like a G6

Kom hem från skolan för någon halvtimme sen. Tittar på Järnjätten som går på 1:an och ser ut genom mitt fönster. Tycker det är så mysigt att sitta nerbäddad i sängen och se snön falla ner utanför! Ska tända lite ljus och fixa lite i mitt rum.

Simon kommer hit efter han har slutat, så vi hörs sen när han har gått!

Härligt

Nu är jag tillbaka till världen. Vaknade 05 imorse av att allt bara snurrade. Mådde så jävla illa och kallsvettades att jag spydde tillslut. Sen somnade jag och sov i nästan 4 timmar, vaknade och tittade på lite filmer sen somnade jag igen och sov i någon timme. Jag är alltså inte magsjuk utan min mage sa antagligen bara ifrån på något.

Imorgon ska jag iallafall till skolan. Ikväll ska jag bara titta på film och tv!

Godis... Fan va jag är sugen på godis!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


Svart, vitt och allt däremellan

Ännu en dag har gått och jag har egentligen inte gjort någon nytta alls. Vaknade vid 12.30 då mamma kom åt med dammsugaren på min dörr, jag drömde i samma sekund att en fjortis i min dröm-klass knackade på klassrumsdörren, HAHA. Sen har jag duschat och fixat lite här hemma bara.

Mammas kompis och hennes dotter gick för ett tag sedan. Dom var här på middag/lunch. Nu måste jag ta tag i min garderob och göra klart mina läxor. Puss och kram!

Tja

Nu är min bokhylla tom, bara några spel som ligger högst upp. En cd-spelare står på en av mina 2 vägghyllor annars är dom också tomma. Jag orkade inte göra garderoben idag, det kan jag göra imorgon. Istället gjorde jag och mamma minipizzor och jag tittade på Toy Story 2. Det är nog Disneys bästa filmer, och Aristocats såklart!

Igår var jag ensam hemma så jag lagade mat, tittade på Ensam hemma 2 (haha komiskt) och tog det lugnt. Simon kom hit sen, jag hade då hällt upp ett bad och tänt ljus i hela lägenheten. Det var riktigt mysigt! Vi tittade på Scream 2, åt nachos och somnade ganska sent till någon krigsfilm som gick på trean.
Imorse (idag) vaknade vi båda vid 13. Låg kvar i sängen och tittade på tv till framåt 15 då Simon åkte hem och jag satte fart här inne.

Annars har lovet varit rätt värdelöst faktiskt. Fast skönt att sova! Men jag känner ingen "pain in the ass" att gå tillbaka till skolan, tycker numera det är mycket roligare där än hemma.
Såklart har jag väntat med plugget till sista dagen. Så min söndag kommer gå till att plugga och fixa i rummet. Nice!

Våra brister gör oss till människor


Happy birthday

Måste skärpa mig med bloggningen. Just nu har jag inte tid för någon större uppdatering eftersom jag röjer i mitt rum. Plockar ur bokhyllan, lägger saker i kartonger och slänger lite grejer. Sen ska jag fixa min garderob. Dunkar en gammal sommarhits från 2006 som jag hittade och mår allmänt bra. Fan va jag ser fram emot att göra om här inne! :D

Uppdaterar er senare när det här är klart och när jag tittat på Toy Story 2 som ska gå idag, hehe. Puss!

Update: Jag tror jag aldrig blir klar med det här. Jävlar va med grejer jag har, kommer bara fram nya hela tiden!!

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jazzbit – Sing Sing Sing - Yolanda Be Cool & DCUP Edit

Morrade precis till mig själv. Jag har haft den här låten i huvudet ända sen igår morse, jag håller på att bli dum, seriöst!! "Sing sing sing sing sing sing singisnginsinginginsingins" ...

DAAAAAAAAAAAAAAGS FÖR


Köper allting som inte kan köpas för pengar

Nu har mitt öra nästan täppts igen helt, va fan är det här? Gör så satans ont också.
Jaja, ligger i sängen och tittar i Ikea-katalogen samt deras hemsida. Ska totalrenovera mitt rum efter jul och jag vet ungefär hur jag vill ha det. Jag antagligen få köpa ny fet säng att ha i mitten av rummet. Tror det kommer bli skitbra!!

Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Mår inte så bra efter igår och har som sagt ont i mitt öra. Ska försöka ta tag i lite plugg och gå ut och gå lite. Fan va trött jag är.

You should know better than to fuck with me


ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö

Hela mitt öra har typ växt igen. Gör så jävla ont!! Bara så ni vet alltså?
Mår illa och är galet hungrig. Annars har kvällen varit rätt värdelös. Vissa kan ju inte bara bete sig. Men skitroligt var det att träffa Viktoria och Sanna igen. Även lära känna Antonia!

Sov hos Simon igår. Vi åkte till kista för att jag skulle kunna stödhandla och plötsligt försvann mina 1000 kr på någon timme. Vi åt mat där också, köpte julmust och gick i regnet.

Godnatt!

Meet me halfway

Anledningen till att jag inte bloggat är enkel. Jag har inte suttit vid datorn och inte velat sitta vid någon heller. Tycker datorn bara blir tråkigare och tråkigare, händer ju ingenting egentligen?

Iallafall.
I fredags: Jag var lycklig över lov, åkte hem till pappa, hämtade grejer och fick skjuts till mamma. Somnade redan 23 med kläder och lampan på.
Lördags: Simon (som hade lan i skolan) kom hit tidigt på morgonen och sov några timmar med mig. Jag åkte på bio med Sara kl 16.50, såg Tusen gånger starkare. Den var bra men samtidigt dålig, urkassa skådespelare. Åkte till Simon efter, åt middag och sov där.
Söndags: Vaknade skaplig tid hos Simon. Gick till NetonNet, tillbaka till Simon, åt jättegod pizza och Simon åkte med mig hem. När vi kommit hit spelade vi Monopol, efter nån timme upptäckte vi att vi gjort fel och la av. Spelade istället yatzy med mamma till hennes kompis kom och vi åt lite middag osv. Jag och Simon somnade sen framför Robin Hood.
Idag: Har vi bara slappat. Simon gjorde jättegoda pannkakor och vi har tittat på filmer. Och nu åkte han precis hem.

Pappa skickade precis sms och sa att han lagt in pengar på kortet så jag kan köpa jeans. Så imorgon ska jag åka själv till Solna och handla. Jeans och feta ringar står högst upp på listan!

Puss E1A


RSS 2.0