Bromance

Simon har varit här hela eftermiddagen/kvällen. Vi har 1 ½ år idag. Det är helt sjukt. I 18 månader har vi varit tillsammans. Jag minns första gången vi pratade i telefon, första gången vi träffades, första gången vi nuddade varandras läppar och första gången vi rörde vid varandra. Behöver jag säga så mycket mer? Du vet att jag älskar dig Simon.

När han kom hit efter att han slutet somnade jag direkt. Hade sån migrän att jag knappt kunde stå upp. Efter det har vi ätit tacos, legat i soffan och tittade på Idol samt skrattat med pappa.
Imorgon är ingen hemma, jo min låtsassyster och hennes vänner. Jag orkar inte göra något och vill ta tag i läxorna jag har, därför ska jag plugga!!
Simon ville att jag skulle med på Jonas 18-"fest" men nej. Jag vet hur nojig Simon blir när han är full, vilket kommer bli att han oroar sig om jag har roligt eller inte. Tycker han ska få släppa loss lite nu när han bästa vän fyller 18, det gör man ju liksom bara en gång!
Men nu är jag så trött. Imorgon har jag även klassfoto, sitter och planerar hur ful jag ska bli detta år! Ska krypa ner nu, puss & kram.
- När hela drar igång, är det sådär jobbigt bra!!

Kungarna av Tylösand

Kortfattat om vad som hänt. Jag har "shoppat". Färgat & grovnoppat mina ögonbryn, färgat mitt hår och mina ögonfransar. Fixat naglarna. Haft problem med moppen som nu har punka. Haft ovanligt lite skola. Tittat på massa Vänner osv.

Så har ungefär mina närmsta dagar sett ut. Det har hänt väldigt mycket men samtidigt lite!
Nu tittar jag på Kungarna av Tylösand. Så jävla psykat program alltså, haha. Vi får se om Simon dyker upp snart, jag saknar honom jättemycket.

En till passande bild som jag hade i min mobil. Min storebror, HAHA!

Man måste gilla läget

Jag tände ljus i mitt rum, satte på en film och somnade och sov i nästan 2 timmar. Vaknade av att mamma ringde mig, jag minns inte ens vad jag sa till henne. Gick upp och tog en macka oh nu har jag legat här ett tag och lyssnat på musik. Jag har fått en vagel i ögat, för 102384 gången. Det gör så jävla ont!!

Imorgon börjar jag 08.30, efter det ska jag till kista med Mulki och Sara, sen ska jag hem, packa och åka till mamma. När man tänker efter, var en dag i skolan idag inte så farligt. Vi slipper morgonlektionen på onsdagar ett tag nu vilket betyder att vi börjar 10.30 istället för 09.15!

På torsdag eller på lörsdag ska jag pierca mig förresten!! :)

Nya IKEA-spegeln gjorde mitt badrum (nästan) klart. Fan va party!!


"Titta, en kanin"

Igår var jag på Ikea med far min, fick med mig en del hem. Åkte därefter in till Sumpan med hela familjen "Wallner Melin Bjurström Lindberg" VI HAR 4 EFTERNAMN I DEN HÄR FAMILJEN. Konstigt, men fest. Ja, åkte dit för middag på O'learys. Åkte hem, Simon kom hit. Vi tittade på film, åt choklad, hade mina nya ljus tända och vi somnade gott bredvid varandra.

Imorse var det svårt att gå upp med en sovande varm Simon bredvid mig men jag klarade det. Va i skolan och jobbade idag. Från kl 09-16. Jättejobbigt (enbart för att det var söndag) och nu är jag trött som ett as.
Imorgon ska jag till Kista eller Solna och köpa mössa, kom på att jag inte vill ha en grå och sen lite grejer jag behöver.
Vi hörs senare.


Hoho!!

Nu kom Simon. Ska duscha sen sätta på The Last Song!

För att ibland vara sån idiot. Så är du så jävla bra pappa. Tack för allt!


Bli Dum

Bestämde nyss att Simon ska komma hit och sova med mig. Och det ska han.
Mitt humör gick från topp till botten för ett tag men nu känns det bättre. Men seriöst, är så jävla trött på att vara snäll mot människor som sen inte ger något tillbaka för det.

Imorgon ska jag iallafall åka till IKEA med min pappa, antagligen Fia och ska tvinga med Simon dit också. Ska försöka hitta nya fina saker till mitt rum!
Efter det ska jag och Simon äta middag tillsammans, ladda ner någon film, äta lite gott osv.

Ha det bra!!


"The one with the butt"

Alltså nej. Jag orkar inte blogga just nu (men jag gör det ändå, HEHE). Jag mår bra av att sitta och prata med Sara om hur saftig en rumpa är i våran klass. Allt har verkligen handlat om rumpor idag. Fredagar är bra!

Den här ska jag ha!


Galet hur jävla snygg den är!!

Imorgon ska jag klicka hem






OCH jag är galet sugen på någon av dom här jackorna, men kan inte bestämma mig!!

Promoe & Timbuktu - Ge oss Sverige tillbaka


"Och vi skulle ge er Sverige tillbaka (VA?)
'vi vill skicka folket tillbaka' (VA?)
Så jävla ologiskt och ogenomtänkt
Som om ni hade patent på vad som kallas svenskt
Svenskhet förändras ständigt och jämt
Och har gjort så, enda sen den dagen Sverige fick en
gräns."

No promises


(Webcam bild igen, hoho)Kom precis på hur långt mitt hår har blivit igen!! För inte så längesen hade jag 2dm kortare än det här, till axlarna ungefär. Inte så konstigt ändå att jag måste färga mitt hår hela tiden när det växer så snabbt!

Jag ursäktar för dålig uppdatering. Får skylla på att jag va trött. Sista lektionen kände jag hur jag inte kunde hålla ögonen helt öppna och halvsov med ansiktet ner i bänken istället.
När jag kom hem tittade jag på tv och åt nudlar tills min storebror kom och vi åkte och köpte varsin godispåse.
Tyvärr ställde jag min på bänken här hemma och sa att pappa fick ta om han ville ha, sen kom han in till mig "jag tycker godis är så gott, jag köper nytt till dig imorgon, jag lovar!" och så var det 5 godisbitar kvar i påsen ungefär. Haha, typiskt min pappa, sån godisråtta, likaså min farmor.

Blev ingen Iphone ändå, den var helt låst till Telenor, därför det var erbjudande. Men jag ska önska mig en av pappa och Fia i julklapp istället, tror jag.. Det är ju långt kvar men vet redan vad jag önskar mig av alla!

Imorgon kommer elektiker hit kl 07. Najs! Men måste ändå upp då ungefär. Börjar 08.45, snark.

Man får roa sig på sitt egna sätt



Vi har nog med ungar här på gårN

Va upp och gjorde en macka med ost och apelsin-marmelad och ett stort glas vatten med is. Det smakade så bra!
Min storebror kom ner i mitt rum nyss och ville ha hjälp att klippa en tjocktröja så armarna blev 3/4. Nu när det blir kallt och han ska ut och springa tänkte han att det var skönare så!
Tittar på Pippi Långstrump rymmer hemifrån. Tittade på De sju haven igår, haha. Cool_chey!
Men nu ska jag släcka för dagen. Måste orka upp imorgon. Har sån galen huvudvärk.

Juste!!!!

Imorgon får jag veta om jag får en Iphone 4!!!! (tror det var 4) Å hoppas hoppas hoppas!
Låter som nån ska sno en till mig, haha. Nej men min pappa kunde få en från jobbet men han ville inte ha den, så han skulle höra med hans kompis om jag kunde få den istället :D borde egentligen inte hoppas på för mycket, men herre vad jag vill ha den!!

Sussa gott och vakna torrt

Den här dagen har varit väldigt snurrig. När jag kom hem pratade jag med Simon i telefon och så började vi bråka. Jag åkte hem till honom för att hämta min gamla dator men blev kvar där ett långt tag. Vi pratade länge. Hur vi skulle göra med "oss". Vi kom fram till att vi ska ses på lördag. Hyra film, köpa gott, tända ljus och mysa. Sen ska vi kanske inte ses på ett tag, inte prata så mycket osv. så vi får sakna varandra ordentligt. Sådär så det gör ont.
Jag fick skjuts hem av honom. När jag kom hem åt jag lite mat sen har jag legat i soffan hela kvällen. Pappa tände en brasa och jag låg inrullad i ett täcke. Jättemysigt!
Imorgon börjar jag 10.45, skönt. Ska snart krypa ner och sova, är hur trött som helst eftersom jag somnade runt 03 inatt. Imorgon efter skolan måste jag hem och plugga Företagsekonomi. Har första provet på fredag!!

Ja

Fuck you. Nu ska jag titta på Pippi Långstrump och bara försvinna ett tag!

Beat It!

Simon kom till mig och vi somnade snabbt i varandras armar och jag sov så jävla bra i nästan 2 timmar! Kom till pappa idag vid 19, åt mat och tittade på Biggest Loser. Efter det blev det Idol och då trängde vi ihop oss här i soffan allihopa, t.om med min storebror och låtsassyster. Blev en hel del skratt faktiskt. Och HEJA OLLE!!!
Efter det försvann alla men jag och pappa satt kvar och tittade på 1:an, ett program som handlade om förståndshandikappade. Jättesöta! Ica-Jerry va med, hehe! Vi sitter kvar i soffan fortfarande men jag ska snart gå ner till mitt. Börjar 11.40 imorgon, PARTY!! Ska iallafall försöka gå imorgon!
TJARÅåÅåååååååååååååååååååååååååå.


Jag saknar dig.


Smelly Cat

Ligger i sängen nu igen. Gjorde popcorn för en liten stund sen. Tänkte göra te också men jag hade ingen ork och vi hade inte så goda smaker så det fick bli en kopp med cola istället, cool_tjej! När jag skulle ut genom köket vände jag mig om och gick rakt in dörren på ett skåp över kylskåpet, HAHA! Jag skrattade lite för mig själv då.
Utvecklingssamtalet gick prima. Nu ska jag ta och blunda en stund så får vi se om Simon dyker upp sen.
Åker nog till pappa ikväll också!

C yaa!

Nu åker jag till skolan för utvecklingssamtal som den kämpe jag är!!
Detta mår inte min näsa eller mina öron bra av. Är klädd i leggins, lång rosa tröja, halsduk, vantar och en dunväst. Hoppas det är tillräckligt varmt!
När Simon slutat kanske han kommer hit och tar hand om mig. Hoppas det. Han visste inte om han skulle övningsköra eller inte, korv.

Passande bild.

Tog mig en timme att skriva i denna

1. Tre namn jag lyssnar till: Maria, Mimmi (min mamma har sagt det sen jag var liten) och nu Marius Wållner

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min galenhet, min ögonfärg och att jag fortfarande är 3 år inom mig

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mina ben, min dåliga tränar-vilja och mina tänder

4. Detta är jag rädd för: Mörker, döden och hajar

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kärlek, mat och HMMMMM... glatt humör

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Vara smutsig/kladdig på händerna (låter som värsta bitchen, men jag ska förklara någon gång!!!)

7. Detta tycker jag om att göra: Umgås med vänner, vara med min familj/Simon, se nya ställen osv.

8. Detta vill jag göra just nu: åka utomlands, SPIKAT BROR

9. Bästa känslan: känna sig älskad

10. Värsta känslan: känna sig övergiven typ

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: Å JAG VET INTE. inte humör för såna frågor. simon är fin som han är

12. Är jag kär just nu? ja

13. Jag vill gifta mig: jag tror det nu, faktiskt

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: stå modell för frihetsgudinnan, få en koalabjörn att gråta och bli kung över Luxemburg. JARÅÅÅÅÅÅÅÅ

15. Min käraste ägodel: mamma får vara en ägodel

16. Något jag vill ha i present: en överraskning. och en ny mobil

17. Detta har jag på mig just nu: ett par trosor

18. Favoritkläder: jag vet faktiskt inte

19. Favorit djur: vovvsingar

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: texter med budskap. nej men, jag lyssnar på många olika stilar!

21. Favoritlåt/låtar just nu: Keli Hilson - I Like får jag säga

22. Roligaste ämne i skolan: svenska, helt klart

23. Tråkigaste ämne i skolan: engelska...

24. En bok jag gillar: I taket lyser stjärnorna är väldigt bra

25. En film jag älskar: I rymden finns inga känslor!

26. Favorit tv-program: Vänner, såklart!!

27. Favoritdoft: sån där citron. som man kan städa golvet med, haha!

28. Detta äter jag gärna: grönsaker

29. Dricker helst: mjölk

30. Favoritgodis: JADU, jag vet inte

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Egypten helst

32. Färg på mina ögon: Blå/Grön/Grå

33. Min längd: 167 cm

34. Jag tror på: kärleken och himlen

35. Jag spelar: piano. eller jag kan spela men jag spelar inte

36. Person jag beundrar: blondinbella faktiskt

37. Så här bor jag: hos min mamma: en ganska stor 3:a på undervåningen. hos min pappa: i en stor villa där jag delar undervåningen med min låtsassyster. stort rum med egen toalett, jarå

38. Antal döda krukväxter i hemmet: 1 i mitt rum, ehe

39. Det här tänder mig: fina ögon

40. Det här gör mig avtänd: dålig andedräkt

41. Favoritfärg: korall

42. Favoritcitat: Hellre en rövare i polen än en polare i röven. HAHA

43. En hemlighet jag vet: säger jag inte!

44. Bästa present jag fått: JAG VILL HA EN HUND

45. Senast köpta skiva: hahaha längesen!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: min ögonfärg

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mina ben

48. Udda förmåga/egenskap: jag kan nudda näsan med tungan. nej men, jag vet inte!

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en sengångare

50. Vad lyssnar du på just nu? Vänner

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? legat i sängen och varit sjuk

52. Var är dina föräldrar födda? båda i hälsingland. eller båda är uppväxta i Söderhamn iallafall!

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? simon fixade photoshop, fast jag fattar ingenting!

4. Vilken är din favoritrestaurang? Å, vad heter den? i sundbyberg ligger den iallafall!

55. När badade du i en pool senast? i somras

56. Har du varit med i någon skolpjäs? jarååå!

57. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? hårdrock

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? nej, det har jag inte. men jag har 4 år på mig!

60. Vad har du för TV-kanaler? hos pappa har jag tv1000 i mitt rum och canal+ har vi uppe. så jag antar alla?

61. Har du åkt moped någon gång? ja

62. Har du busringt någon gång? HAHA ja såklart!

63. Har du fått felparkeringsböter? neee :)

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? jag vill hoppa bungy-jump, men jag vågar inte!!!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? USA

66. Har du en egen trädgård? det är inte så mycket till trädgård, men ja

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? simpsons måste jag säga då

68. Kan du alla orden i nationalsången? ja, det tror jag!

69. Badkar eller duschkabin: båda är bra!

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Ehm.. minns inte när jag och simon såg I rymden finns inga känslor, men den iallafall!

71. Favoritpizza? Vesuvio med tonfisk, vad heter den?

72. Chips eller popcorn? chips

73. Vilken färg på läppstift använder du? använder inte läppstift :(

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? haha nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej, skulle inte vilja det heller

76. Apelsin- eller äppeljuice? äpple eller apelsin med fruktkött

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? mamma, M&M, kusinerna, gustaf och simon igår. Grill hette restaurangen med grillbuffé

78. Favoritchoklad? Daim

79. När röstade du senast? får inte rösta

80. När åt du en hemodlad tomat sist? hos simon, så inte så längesen!

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? jahahadu!

82. Är du bra på matlagning? nej, eller om jag verkligen försöker skulle det säkert gå bra

83. Klarar du att tanka själv? hahahaha, det gick inte så bra förra gången, men ja

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på? va?

85. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej

87. Vad var det senaste du handlade? godis, chips och cola till alla som var här

88. Har du kräkts offentligt: ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: såklart kärleken! men pengar skulle inte heller sitta fel

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: jag vet inte

91. Har du ringt något betalnummer: va?

92. Kan man vara vän med sitt ex: alltså, ja. fast det finns en gräns

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast: mamma

94. Hade du mycket hår som liten bebis: på huvudet? ja, jättemycket faktiskt

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: vanliga tele2, tror jag!

96. Vad har du i din väska: lite av allting!

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: gör det mysigt i mitt rum

98. Vad är du tacksam för idag: att min mamma är så fin

99. Var hittade du den här listan: på camillas blogg, hehe

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: INGEN, OKI?

Du psykar mig! "KOM IN, KOM OOOT!!!!"


tack till sara också som sa att vi var "perfect match" puss<3

annars har jag haft en mycket fin helg med simon och allihopa.
nu är jag däremot hemma och är sjuk. jätteförkyld. men har utvecklingssamtal imorgon, då får mamma förklara vad som händer med mig!
nu ska jag ladda ner film, ta ett bad, äta lite, lära mig photoshop osv.
heid0.

Grattis alla outbildade bondar från alla småstäder. Nu har ni skickat ett nazist-parti in i Riksdagen.

Inte för att jag varit insatt. Men att SD kom med i Riksdagen är bara för mycket. Det är pinsamt. Det är äckligt. Vart fan är Sverige på väg?

"Alla människor har lika värde och det ska vi säga till Jimmie Åkesson. Det finns inga vinnare ikväll"
- Mona Sahlin.

"SD, seriöst. Dina bokstäver är LATINSKA. Dina siffror ARABISKA. Din pizza är ITALIENSK. Din kebab är TURKISK. Din alkohol uppfanns av IRANIER. Och du älskar att åka till THAILAND. Hamburgaren du äter kommer från TYSKLAND/USA. Din favorit rappare har AFRIKANSKT eller AMERIKANSKT påbrå. Han den där roliga på TV, ja han är KURD. Din landslagskapten är BOSNISK. Ja men visst vore livet i Sverige kanon UTAN invandrare!"


- Den bästa kommentaren jag läst på länge på Facebook!


Är det lill-lördag så är det!

Har pratat med Simon i nästan en timme i TELEFHÅNEn och mitt rum är jättefint nu!!! Har tända ljus och ljusslingan tänd runt sängen (Fezt.)
Min lilla plutt ska åka hit nu för att somna bredvid mig, finaste han är. Imorgon börjar jag kvart i 11 och kan därför vakna rätt sent. Skönt! Kommer nog inte blogga något i helgen. Det ser ut såhär:
Imorgon: Mormor & Morfar + min morbror, hans flickvän och mina kusiner kommer hit. Blir middag sen åka till papi.
Fredag: Är bjuden till min mammas kusin (som är världens snällaste människa förövrigt) + mina sysslingar på middag, så hela högen ska dit.
Lördag: Tvärtom, dom är bjudna hit. Då ska även Simon vara här också (min mormor tjatar så mycket om att hon inte träffat honom än!!) sen ska vi åka till antingen pappa eller till honom och sova.
Söndag: Är jag med Simonfisk på dagen och sen fin-middag på restaurang på kvällen för att fira Mormor & Morfars Guldbröllop! :)
På dagarna kommer jag ju vara i skolan imorgon och på fredag. Sen kommer jag vara mycket här hos mamma där alla är, medans min dator är hos pappa eftersom jag sover där. SÅ JAAAAAAAAAAAAA ni fattar! TjarÅÅ.

Mitt långa svarta hår </3

Herregud!



Gråter som en liten bebis nu!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH..

Trötttttt

Har varit dålig på att uppdatera eftersom jag är så jävla trött hela tiden. Så jag orkar inte.
Har precis sovit i ungefär 2 timmar och 30 min. Måste städa klart mitt rum ikväll, imorgon kommer alla hit och jag flyttar tillbaka till pappa då.
Ska snart baka choklad muffins, sen titta på Idol samtidigt som jag städar klart. Mamma är inte hemma ikväll så jag blir ensam några timmar.

Jag ska ta bild på mina stövlar också. Men jag kan börja med att säga att dom är från Skopunkten! :)

Idol

Blev ingen stav i örat ändå. Det tar ca 6 månader att bara göra den så då pallade jag inte. Men ska antingen göra naveln eller tungan på torsdag. Tror det blir tungan faktiskt!
Ska titta på Idol nu sen ner till Fanny och hjälpa mamma att hämta madrass. Jag har typ kramp i mina vader som gör skitttttttttttttttttttont! Vi hörs senare.

Ska till skolan nu!

Tar kort och visar mina stövlar när jag kommer hem! :)

Jag hatar rubriker

Har inte gjort något jag skulle fått gjort idag. Har gått med mamma och hämtat paket, tittat på piercing-hemsida osv.
Imorgon ska jag och mamma åka till Ringen i Skanstull och prata med dom om piercingen, om dom rekomenderar att jag tar en vanlig plupp uppe så gör jag det istället. Jag har inte riktigt bestämt mig helt heller!

Måste få tag i min storebror och lite sådant sen ska jag sova. Imorgon börjar jag 08.45, drygt.

Lady (hear me tonight)

Snart kommer mamma hem med pizza. Tjockt! Sen ska jag som sagt plugga och städa mitt rum OCH titta på Biggest Loser!
Imorgon ska jag KANSKE göra en fett najs sak. Stav i örat där uppe mina vänner. (vad det nu heter) Jag tyckte det var jättefult förut men nu har jag ändrat mig. Det är coolt!

Ska tända ljus här ikväll också och ha det mysigt. Sånt gillar jag!

Tjahahahahaha

PERSONLIGT
Namn:
Maria
Födelsedag: April
Födelsestad: Stockholm
Ögonfärg: Blå/Grön/Grå
Hårfärg: Mörkbrunt
Längd: 167
Högerhänt/vänsterhänt: Höger 
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Sepererade. Dom har aldrig varit gifta
Rädslor: Hitta något jag inte är rädd för
Mest använda namn på msn: "Maria" men jag använder aldrig msn

FAVORIT
Färg:
Korall. Typ
Sport: Innebandy
Godis: Just nu choklad
Affär: H&M måste jag nog säga
Nummer: 96 och 7
Tuggummi: Extra
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar och höst

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
Jag är det nu
Rymt hemifrån: Nej
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Ja
Sett en död människa: Nej
Ätit sushi: Ja ASNAJS
Varit på scen: Ja
Retats: Retsticka

DU
Svär:
Ja
Sjunger bra: Nej
Duschar dagligen: Mer varannan
Vill gifta dig: Kanske
Kommer överens med dina föräldrar: Mest mamma. Men min pappa är fin ändå
Är rädd för åska: Absolut inte. Tycker det mer är mysigt än läskigt!
Spelar något instrument: Inget regelbundet. Men kan piano
Äger en ipod: Ja
För dagbok: Du för dagbok?
Sjunger i duschen: Nej

THIS OR THAT
Pepsi/cola:
PEPPPPPSI helt klart
Mc donalds/burger king: Mc Donalds
Choklad/vanilj: Choklad - fast om det är chokladglass så nej. Usch
Jordgubbar/blåbär: Egna plockade jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Film!
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj: Kakor

KAN DU
Gå ner i splitt:
Knappast
Skriva med båda händerna: Nej
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: JAAAaaaa!
Dansa: Det duger

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Simon
Du pratade i telefon med: Fanny
Du kramade: Simon
Du skällde på: Simon, hehe..
Du sportade med: ÖH. Ingen aning

SENAST DU
Skrattade:
Förut idag
Grät: Igår
Filmen du såg: Fucking Åmål
Tuggade tuggummi: Imorse

Vad ser man utanför ditt fönster:
Skog och Odalvägen
Lyssnar du på musik nu: Nej

Vad har du på dig: Morgonrock
Vad är det på din musmatta: Har ingen

TROR DU PÅ
Liv på andra planeter:
Kanske växter och liknande. Men inte människor eller djur
Mirakel: Kanske
Kärlek vid första ögonkastet: Alltså. IBLAND
Spöken: Nej
Tomten: JARÅ

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
3
Dricker du mjölk: Ja, varje dag. Mjölk är det godaste du kan dricka!
Person du hatar mest: Ingen
Vad borde man uppfinna: Å, jag vet inte
Är du ett hälsofreak: Nej verkligen inte
Vilket är det värsta vädret: Olidligt kallt

Ja det är så det är

Ligger hemma i sängen nu. Kom hem för någon timme sen då Simon kom hit till mig. Jag har håltimme i 3 timmar och börjar kl 14.05 igen, men jag orkar verkligen inte åka dit!!! Eftersom det är spanska.
Så nu ska jag ta och äta lite yoghurt och samtidigt titta på film. Simon kanske kommer tillbaka hit och äter middag eftersom hans föräldrar kanske åker till landet idag, haha.
Ikväll ska jag annars titta på Biggest Loser Sverige och plugga matte. Min lärare är knaazzzzzz BROR.


Have fun

Är redo för skolan nu. Efter skolan ska jag hem och sova. Sov så jävvvvvvvvla dåligt inatt! Tror jag kommer dö av trötthet snart. HERRÅ!

"HÖRDE NI?! HÖRDE NI HUR BRA HAN VA ELLER?!"


Få en stroke när jag är 40 - HUR SNYGGT ÄR DET?!

Fuck you! Hur skulle denna vecka bli bättre utan att blogga? JADU, I don't know. Vet du?
Jag mår bra, vilket jag gjort ett tag nu. Assssanajs.
Köpte nya fina skor idag, ett par skinnstövlar och ett par helsvarta enkla tygskor. Har även klickat hem 2 skjortor, ett par jeansleggins och ett linne från H&M. High five!
På torsdag ska min mormor & morfar + mina kusiner komma hit. DÅ är det fest (för hela slanten)!!!

Imorgon ska jag ha gjort en engelska läxa - jag har boken i skolan. JARååååååååÅå!

VAD SA DU ATT DU SA? VAD SA DU ATT DU HADE? VEM TROR DU ATT DU E?
Heid0!

Ja

Jag hatar att flytta runt som ett jävla paket. Inte därför, men här med tar jag en bloggpaus. Denna vecka ska bli en bra vecka.

Hohohoho

Snacka om att mitt rum är välstädat nu, det har nog aldrig varit finare.
Ha en bra kväll nu, det ska jag ha!

Bert - den sista oskulden

Nu har jag vaknat till ordentligt och har ätit frukost. Sitter uppe i soffan och tittar på SF-kanalen, nu börjar Bert.
Ska ta det lugnt några timmar till sen ska jag städa i mitt rum och duscha. Nadja och Fanny kommer vid 18 tiden!

USA Nyår 08/09. Det ryktas om att vi kanske åker tillbaka dit!!!

38.3 graders feber. PARTY!


Spotify-listor

Jaråååå & Blandat - här är mina 2 (enda) spotify-listor som jag skulle lagt ut tidigare. Tja!

Jarååå

Idag började jag 10.45, halv 10 fick jag panik och hittade inte det jag behövde och det blev försent för att gå. Så fick slänga mig på moppen och kom precis i tid! Sen jag kom hem har jag tittat på Vänner på tv:n, sovit, tittat på Idol och så var Simon här en snabbis för att hämta en sak. Vi bestämde att skulle ses på lördag igen då jag och mamma ska vara hundvakt till världens sötaste hund! Sen sover vi här och pappa. Ska bli mysigt, nu saknar jag honom ordentligt.

Imorgon ska ju Nadja och Fanny komma hit på middag. Ska bli hur mysigt som helst! Har laddat upp med ingredienser till pizza, små kladdkakor, hallon, godis, chips, läsk & cider. Så det blir bra. Dom sover kvar här.

Nu ska jag titta på lite fler avsnitt av Vänner sen ska jag gå ner och lägga mig. Börjar hyffsad tid imorgon, 08.45.

-

Joakim om Jadu Joakim:
Ja du känner mig, ja vi har träffats, nej du har inte dömt mig men vart me när du dömt andra

När var och hur? Vem Joakim är du? Och vem har jag dömt?

Jadu Joakim

Joakim om Me myself & I:
men driver du eller? Du dömer folk hela tiden till och med dom du inte ens känner.


För det första. Känner jag dig? Har vi träffats någon gång? Om vi inte känner varandra, har jag dömt dig?

För det andra. OK, gillar du inte det jag skriver? Läs inte. Enkelt som satan!


Jag är ett stort frågetecken. Vad fan vill jag?


Me myself & I

Vill skriva av mig lite. Så vill skriva om mig - Agnes Maria Margareta Wallner Melin.

Jag är nog en rätt normal tonåring som är 16 år. Jag bor med min pappa Göran i Spånga med hans flickvän Sofia och hennes dotter Sakura. Här bor även min storebror Gustaf som är världens töntigaste människa. Han är min bästa vän, min riktiga andra halva. Jag bor med min mamma Garbriella varannan vecka i Sundbyberg och där bodde även Gustaf tills för några månader sedan då han bestämde sig för att bo hos mamma varannan helg.
Jag och min mamma har ett väldigt speciellt band mellan varandra. Jag är beroende av henne. Även hon är min bästa vän. Henne kan jag säga saker som jag inte sagt till någon annnan och jag vet att hon lyssnar och framförallt gör sitt bästa för att hjälpa mig.
Jag är en väldigt klantig person. Jag tänker oftast inte innan jag gör/säger saker. Om ni visste allt jag hade gjort/sagt hade ni tänkt "idiot" ungefär. Men att tänka innan man talar är ju som att torka sig innan man skiter!
Så att beskriva mig själv skulle nog vara klantig, rädd, känslig och snäll. Även fast människor oftast får intrycket av mig som en sur jävel så är jag faktiskt väldigt snäll också. Jag dömer inte någon och tycker alltid att alla är lika mycket värda. Alla ska vara delaktiga i allt och jag går inte runt och hatar någon.
Jag har/haft problem med att äta vilket gjort livet pest ibland. Det är bra nu och jag mår jättebra. Men ibland är det sämre vilket försvårar mycket för mig. Det är något jag får leva med ett tag till eller resten av livet. Så jag får alltså göra det bästa av det!
Jag tillbringar mycket tid med min pojkvän Simon som är min första riktiga kärlek. Ibland lite för mycket tid och då blir det såhär att man måste vara ifrån varandra lite. Men annars trivs jag med honom. Han är fin.
Mina vänner gillar jag att vara med. Dom är bra bättre bäst. Behöver jag säga mer?

Ja. Det var nog det mesta om mig. Nu ska jag titta på Idol. Ciao!

Gör mig frisk

Har tagit en dusch nu. Slutade kl 14 och planerna var att träffa Fanny och Tim, men jag känner mig hängig och blåsan som jag har brukar vara ett tecken på att jag börjar bli sjuk. Jag pallar verkligen inte bli sjuk, man missar så himla mycket i skolan! Så jag bestämde med Tim att vi skulle ses nästa vecka eller i helgen då jag är i Rissne och kanske känner mig lite bättre!

Ska i alla fall ta det lugnt nu ett tag tills Fia kommer hem, då ska vi handla och sånt där'NT!

-

Alltså jag pallar inte. Fuck alla.

Update: Igår kväll, var verkligen inte min kväll.

Denna natt var bland dom bästa i mitt liv. Så jävla grym, så bra! Helvete vad jag bara vill tillbax, jag saknar det så mycket.




(HAHAHA..)


Cool


F*ck you


Alltså nej. Här har jag velat ha "snickarbyxor" hela sommaren utan resultat
och så VIPS finns det några. Nu är det ju kallt!!!
Nu är jag arg, så nu ska jag sitta och hata som fan. Depmode.

Idol 2010

Idag smäller det! Jag ska sitta fastklistrad framför tv:n mellan 20.00 - 21.00!
Eftersom jag har tappat bort min fjärrkontroll var det väldigt praktiskt att tv:n står på kanal 4 redan.

Har målat naglarna och ätit middag. Ungefär det som hänt. Försöker få tag i Simon, vill ha hjälp med photoshop som han laddade ner. Kan inte få igång det! Men han väljer att dissa mig,
tack så mycket.

Club can't handle me


Så jävla najs låt att pumpa i högtalarna!

Nu är jag tillbax hemma igen. Blev en lång tripp med mopparna eftersom vi inte hittade men tillslut var vi där!
Tänkte ta det lugnt ett tag nu tills maten, sen blir det tv:n för hela slanten! (som att inte det är lugnt?)

Imorgon ska jag till skolan, sen ska jag vara med Tim. Great!

Hey hey, yeah yeah

JO MEN NU SNACKAR VI. Hittade webcameran men det var inte lite mycket knappar att trycka på!

(Kolla min läpp!!!!)

Memories

Snart ska jag gå till bussen för att åka till mamma. Där min moppe är och ska möta upp Nadja och Fanny. Kan inte ta några bilder eftersom jag glömt vart webcameran är på den här datan. Haha pinsamt...

C yaa laterS!

"Idag är det måndag!"

Ligger i sängen nu och har i princip vaknat precis. Stannade hemma idag eftersom jag fått en fet blåsa vilket gjort att hela min underläpp svullnat upp! Men det börjar gå ner lite, tack och lov.
Idag ska jag och Nadja (kanske Fanny) åka till Willys i Veddesta och handla lite. Sen ska jag få med mig Fia att sola solarium med mig! Pappa är i Malmö och kommer inte hem förrän imorgon kväll, hohohoh.
Nu ska jag upp snart och hämta nya sängkläder, sen fixa mig litegranna!

Sleep tight

Håll ögonen öppna var du än går
du vet aldrig vart dina vänner står
Sanning eller lögn, man ger vad man får
Kom ihåg, tiden läker ändå alla sår.

Akta dig för gamar och va på din vakt
vissa dom håller inte vad dom sagt
Sanning eller lögn man ger vad man får
För kom ihåg, tiden läker ändå alla sår!

Men allting kommer tillbax, så kom ihåg..

Internet här hemma har hypat hela kvällen. Både jag och pappa har suttit och "Å, funkar det för dig nu?" "Nej, nu slutade mitt funka". Men just nu verkar det funka och därför slänger jag in ett inlägg innan jag somnar.
Ska måla naglarna och titta på lite Vänner. Hittar inte min fjärrkontroll. GRRR!

Imorgon ska jag till mamma och hämta lite mer grejer samt hämta moppen. Ska även träffa Tim någon dag i veckan och på fredag ska jag, Nadja och Fanny vara här och göra hemgjordpizza, dricka gott, titta på film och lyssna på musik. Jag vill prata ut också, jag behöver det. Jag behöver mina fina bästa vänner!

Du

Bara för jag vet att vi inte ska ses, saknar jag dig jättemycket
och allting känns så konstigt.


Biggest Loser

Sitter i soffan med bror min och tittar på Biggest Loser. Båda sitter och tuggar på godis vi fått av pappa och Fia som varit i Prag med jobbet nu i helgen. Jag fick en stor mentos-stång med 6 st mentos stänger i. Glad att dom tog fruit smak och inte mint. Jag hatar ju mint om det inte är "tuggummi mint"

Har ätit pappas hederliga pastasallad och tittar på ett Vänner-avsnitt. Nu blir det Ullared/Biggest Loser Sverige.
C yaa laters!

Hoho

Snart kommer pappa och hämtar mig. Skolan var bra idag. Dagarna går faktiskt väldigt snabbt fast spanska lektionen sista timmen är en plåga.
Kvällen kommer spenderas med Vänner på tv:n eftersom jag köpt sladd till datorn så jag kan koppla in den i både tv:n och dvd:n (sourrand-ljud). Det é najs.

Det e inga problem


Ska titta klart i IKEA-katalogen sen sussa.
Imorgon får jag skjuts till skolan av Gustaf. NAJS!
Efter skolan åker jag hit till mamma, packar och blir sen hämtad av pappa!
Puss & Godnatt!

"Jag fångade en räv en dag, men räven gled ur näven. Fast lika glad för det är jag, men gladast är nog räven!"



Various Artists – Disney En Magisk Värld

Alltså hur mycket barn blir man inte?
Tarzan-låten (Du finns inom mig) fick mig att börja gråta, den är så söt!!!

En liten Maria Wallner



Around the world

Tog en lång dusch, skönt som attan! Irene Huss filmen hade jag redan sett. Eftersom jag sett alla, dum-bom! Men just den här filmen är inte så bra så därför ska jag fixa med musik till min iPod och titta i IKEA-katalogen istället! Jag pratade med mamma och kom (kanske) överrens om att min julklapp av henne och min mormor & morfar ska bli att jag gör om i mitt rum. Nya möbler, måla om och ja, you name it!

Ska prata med min mormor om det när dom kommer ner hit om 2 veckor. Dom firade så kallat "Guldbröllop" i somras - dom har alltså varit gifta i 50 år. Så jävla fint! Då kommer även mina kusiner, så vi ska ut och äta på restaurang och sånt. Det blir bra!

Även dessa bilder från 1995. På min 1-årsdag!

I like

Sitter och tittar på lite höstsaker jag måste köpa. Som mössa, halsduk & vantar. Hade ett par finfina vita vantar förra året MEN klantig som jag är tappade jag en i Gävle. Ska fråga min far om vi kan åka och köpa nya skor till mig på Skopunkten också. Vill ha ett par enkla tygskor och några stövlar!

Mamma ligger i rummet bredvid och skrattar som en galning till filmen Offside. Och jag förstår henne för filmen är grym! Snart börjar Irene Huss och ska därför hoppa in i duschen nu. Ska även leta reda på missen så den gör mig sällskap till filmen.
Imorgon börjar jag 08.30, usch fy och blä!

Grattis som fan till körkortet storebror!



Du var så värd det!
Du är bäst.

Man måste gilla läget

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har varit med Simon en hel del.

Men nu har jag och Simon bestämt att vi ska vara ifrån varandra några dagar. Vet inte om vi ska kalla det paus. Vi kommer prata med varandra och vi är inte osams. Så det känns bra faktiskt. Jag vill sakna honom på riktigt.

Igår var vi i alla fall inne i Kista och tittade på I rymden finns inga känslor. Det var mysigt och filmen var så himla underbar!
Nu ligger jag i sängen med mysbeslysning. Ska städa med tiden i väntan på Irene Huss. Så länge tittar jag på Kenny Starfighter (serien) - min favorit.

Grattis på födelsedagen Bästa Farbror!


VÄRDO

Simon är här. Vi var lite hit och dit förut men nu känns det bra igen. Ja det gör det.
Vi har köpt massa godis och ätit pannkakor med mamma. Nu fixar han med hennes data medans hon fixar i köket och jag ligger i min säng. Sociala gänget!
Idag var jag i skolan 09.15 fast vi började 13.10 vilket ingen visste. Så jag åkte in till Solna C, mötte Nadja som också började 13.10 (komiskt!!) och köpte hårfärg. Åkte hem till henne, färgade håret på mig och åt. Åkte sen tillbaka till skolan för matte i en timme, väldigt värt.

RSS 2.0